Skomaskiner for bygg og anlegg

Skomaskiner - for bygg og anleggsbransjen

Skomaskiner har fått fotfeste i bygg og anlegg og vinner stadig flere kontrakter. Maskinene holder støv og skitt ute, og holder vedlikeholdskostnadene nede!

Stadig flere kunder i bygg og anleggsbransjen oppdager skoovertrekk, en smart og genial løsning for å ta på skoovertrekk. På steder med mye gjennomtrekk, som i betong / pukk eller ut og inn av brakker, og steder der det kreves ren sone, gjør skoovertrekk med skomaskiner hverdagen mye enklere.

Tidligere lå det sand og gjørme i hele lokalet. Nå er det renere og bedre innemiljø! Mye lettere og mer effektivt enn manuelle sokker for de ansatte og besøkende.

Geir Ove Kverneng, Driftsleder Norbetong

Flere av brukerne legger vekt på hvor mye tid maskinen sparer. I stedet for å ta av sko, eller sette seg ned og dra på overtrekkene er det bare å trekke foten rett gjennom, så sitter det på. Med mange brukere over en dag, uker og måneder er det mye tid spart.

Andre legger vekt på hvor enkelt det er, og ikke minst hvor mye renere lokalene blir. I stedet for å bruke mye tid og ressurser på renhold, holdes lokalene rene dag ut og dag inn med en skomaskin. Renholdet og kostnadene til renhold holdes nede, og innemiljøet blir kraftig forbedret.

Vil du ha en skomaskin til din virksomhet? Se våre produkter, eller ta kontakt med oss!

Du kan også se videoer og flere referanser på referansesiden.