Skomaskiner feirer 10-årsjubileum med lansering av nye og forbedrede maskiner

Skomaskin - skoovertrekksmaskin modell 720
I anledning vårt 10-årsjubileum lanserer Skomaskiner AS nye og forbedrede maskiner med økt kapasitet, brukervennlighet og miljøvennlighet.

I anledning vårt 10-årsjubileum er Skomaskiner AS stolte av å presentere vår nye generasjon av skomaskiner. De nye maskinene beholder det velkjente og solide designet, men kommer med betydelige forbedringer på innsiden, noe som gjør påfylling og bruk enda enklere.

Se vår demonstrasjonsvideo for å se forskjellen og lære hvordan man enkelt fyller på de nye maskinene:

En av de største fordelene med de nye maskinene er at de rommer flere skotrekk per påfyll. Våre nye små maskiner tar 120 skotrekk per bunt, mens de store maskinene med håndtak nå kan romme hele 240 skotrekk. Til tross for økningen i antall skotrekk per bunt, beholder vi den samme lave prisen på 95 kroner per bunt.

Vi er også glade for å kunne tilby våre kunder en mer miljøvennlig løsning, da de nye buntene ikke lenger kommer med plastklips. I tillegg har vi fjernet skinnen som plastkulene skal treffe, noe som tidligere har forårsaket problemer for noen kunder under påfylling. Brukervennligheten er også forbedret, da brukerne nå enkelt kan putte hele foten ned i trekket.

Som en takk til våre lojale kunder tilbyr vi nå 20% rabatt ved kjøp av nye maskiner. Prisene for de nye maskinene er som følger:

  • Modell 902 (i dag 702, uten håndtak): 3192 kr (eks. mva)
  • Modell 920 (i dag 720, med håndtak): 4792 kr (eks. mva)

Vi introduserer også nye PE-skotrekk som selges i esker à 15 bunter (1800 stk) til en pris på 1425 kroner. For kunder som ønsker større kvantum, tilbyr vi fortsatt 30 bunter (3600 stk) til den samme lave prisen på 2850 kroner.

Gamle og nye skoovertrekk. Gamle til venstre, nye til høyre.
Gamle og nye skoovertrekk. Gamle til venstre, nye til høyre.

For å sikre at alle våre kunder får tilgang til de nye maskinene, ber vi om en forhåndsbestilling innen 1. mai. Betaling skjer selvfølgelig først ved levering, som er planlagt til august.

Vi vil fortsatt tilby de gamle skotrekkene i en overgangsperiode, men på sikt vil disse fases ut til fordel for den nye og forbedrede versjonen.

Med over 800 maskiner i bruk er vi svært takknemlige for tilliten våre kunder har vist oss gjennom disse 10 årene. Vi ser frem til å fortsette å levere kvalitetsprodukter og god service i årene som kommer.